fbpx
Wasserij en Stomerij Hilversum 2018-03-09T19:28:46+00:00

Iron Man stomerij Hilversum

U kunt in onze stomerij voor Hilversum terecht voor alle soorten textiel. Aan dit logo  kunt u zien of het artikel chemisch gereinigd (gestoomd) moet worden. Alle stomerij artikelen zijn inclusief vlekbehandeling.

Neem contact op

Bij onze stomerij voor Hilversum bent u verzekerd van kwaliteit!

Lakenpakketten

Wij raden u aan lakenpakketten te laten reinigen en mangelen (strijken). Op deze manier kunnen wij u verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo rekenen wij slechts voor een dekbedovertrek 2,90. Uw lakens worden in plastic verpakt zodat u dit stofvrij kunt opbergen.

Dekbedovertrek 1 pers.
Hoeslaken 1 pers.
Dekbedovertrek 2 pers.
Hoeslaken 2 pers.
Kussensloop
€ 2,90
€ 2,75
€ 3,80
€ 3,50
€ 1,15

Overhemdenservice

Een van de hardst lopende producten in onze strijkservice is het strijken en optioneel wassen van overhemden. Wij rekenen hiervoor slechts 2,30 per overhemd* (inclusief wassen). Uw overhemd wordt kosteloos op een hanger en in plastic verpakt. Wel vragen wij de klanten vriendelijk de hangers te retourneren. Hierdoor houden we de prijzen laag en het milieu schoon. * prijs is wanneer u vijf of meer overhemden brengt.

Overhemd >5
Overhemd los 
Blouse
Overhemd stomen
€ 2,30
€ 2,75
€ 2,99
€ 5,50

Trouwjurk stomen Hilversum

Uw meest waardevolle kledingstuk met de mooiste herinnering verdient de aandacht van uitsluitend specialisten. De Iron Man helpt u hier graag mee.

Trouwjurk v.a.                           €80,00

Detacheren (vlekken verwijderen) Hilversum

Mocht u een hardnekkige vlek hebben op uw textiel, bezoek ons dan in onze stomerij voor Hilversum. Wij hebben de kennis en middelen in huis om uw textiel te voorzien van de beste zorg. Wij beloven u dan ook alles eraan te doen om deze vlek te verwijderen. Echter kunt u ons helpen door aan te geven wat voor vlek het is. Ook raden wij u aan nooit de vlek zelf te behandelen. Een voorbeeld hiervan is een vlek met eiwitten. Wanneer u deze vlek tracht te verwijderen met warm water worden de eiwitten hard (denk maar aan het koken van een ei) en kan de vlek (bijna) nooit meer verwijderd worden. Mochten wij na de eerste behandeling u helaas moeten informeren dat ondanks onze inzet de vlek niet verwijderd is, dan bieden wij de mogelijkheid het nogmaals door ons te laten behandelen in onze stomerij. Wij gaan dan met agressievere middelen werken. Echter is dit op eigen risico

Neem contact op

Bel ons voor meer informatie
035-7851899

Download hier onze folder voor een overzicht van al onze diensten.

De Iron Man reinigt alle soorten textiel

De Iron Man Wasserij & Stomerij Hilversum reinigt alle soorten kleding en linnen. Vraag naar de prijzen of bekijk de prijslijst hier. Niet alle producten staan op de prijslijst.

Bij onze stomerij voor Hilversum bent u verzekerd van kwaliteit In onze stomerij wordt al uw textiel met de meest innovatieve apparatuur gereinigd. Zo hebben wij maar liefst drie verschillende reinigingsmachines met elk zijn eigen specialiteit. Dit geeft ons de mogelijkheid altijd het beste reinigingsproces te kiezen voor uw textiel. Hier onderscheiden wij ons mee van de concurrenten die meestal maar één soort reinigingsmachine hebben.

Klik hier voor de bezorgdienst voor Hilversum

Maak een bezorgafspraak