Iron Man Was- en Strijkservice 2018-03-09T18:00:36+00:00

Iron Man strijkservice

De Iron Man strijkservice voorziet u graag in uw dagelijkse strijkbehoefte. Met onze professionele stoomgenerators en verwarmende strijktafels, die uw kleding vacuüm trekt, kunnen wij gegarandeerd de beste strijkresultaat bieden.

Neem contact op

Lakenpakketten

Wij raden u aan lakenpakketten te laten reinigen en mangelen (strijken). Op deze manier kunnen wij u verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo rekenen wij slechts voor een dekbedovertrek 2,90. Uw lakens worden in plastic verpakt zodat u dit stofvrij kunt opbergen.

Dekbedovertrek 1 pers.
Hoeslaken 1 pers.
Dekbedovertrek 2 pers.
Hoeslaken 2 pers.
Kussensloop
€ 2,90
€ 2,75
€ 3,80
€ 3,50
€ 1,15

Overhemdenservice

Een van de hardst lopende producten in onze strijkservice is het strijken en optioneel wassen van overhemden. Wij rekenen hiervoor slechts 2,30 per overhemd* (inclusief wassen). Uw overhemd wordt kosteloos op een hanger en in plastic verpakt. Wel vragen wij de klanten vriendelijk de hangers te retourneren. Hierdoor houden we de prijzen laag en het milieu schoon. * prijs is wanneer u vijf of meer overhemden brengt.

Overhemd >5
Overhemd los
Blouse
Overhemd stomen
€ 2,30
€ 2,75
€ 2,99
€ 5,50

De werkwijze van de strijkservice

Wanneer u wenst gebruik te maken van onze strijkservice voor Naarden kunt u telefonisch contact opnemen om een bezorgafspraak te maken of langskomen in onze strijkservice gevestigd in Bussum. Onze strijkservice is zeer gunstig gelegen met ruim voldoende parkeergelegenheid (onbetaald). Voor prijzen van onze strijkservice klik hier.

  • In onze strijkservice wordt al uw kleding en linnengoed opgevouwen.

  • Overhemden, blouses en pantalons worden op een kledinghanger gehangen.

  • Al uw kleding en linnengoed wordt in plastic verpakt zodat u het stofvrij kunt opbergen.

Uw kleding laten wassen

Wij bereiken de hoogste strijkkwaliteit wanneer u het wasgoed ook door ons laat wassen. Wij hebben vaste prijzen per stuk of u kunt uw wasgoed per KG laten wassen bij grotere aantallen. Voor meer informatie klik hier.

De Iron Man reinigt alle soorten textiel

De Iron Man Wasserij en Stomerij reinigt alle soorten kleding en linnen. Vraag naar de prijzen of bekijk de prijslijst hier. Niet alle producten staan op de prijslijst.

Prijslijst strijkservice

Uit onderzoek is gebleken dat onze prijzen behoren tot de laagste prijzen van ons verzorgingsgebied. Voor prijzen van onder andere onze strijkservice diensten klik hier.

Klik hier voor de bezorgdienst voor Naarden

Maak een bezorgafspraak