Iron Man Wasserij en Stomerij voor zakelijke klanten

Klik hier voor de zakelijke pagina

Zakelijke klant?  Klik hier voor de zakelijke website

Zakelijke klant? Klik hier voor de zakelijke website

Wasserij-stomerij Iron Man

De Iron Man Wasserij en Stomerij Huizen voorziet uw organisatie graag in zijn dagelijkse of incidentele was- en stoombehoefte. U kunt bij ons terecht voor alle soorten textiel. Hierbij garanderen wij u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De hoge kwaliteit komt voort uit vakkundig en gemotiveerd personeel die de wensen van de klant centraal stelt. De lage prijs is mogelijk doordat de Iron Man met de meest innovatieve machines werkt die het productieproces dusdanig efficiënt maken. Naast kwaliteit heeft de Iron Man betrouwbaarheid en service hoog in het vaandel staan. Zo bieden wij de mogelijkheid om zowel s ’avonds als overdag gebruikt te kunnen maken van onze bezorgdienst. De meest voorkomende afnemers zijn restaurants, hotels, beautycentra ’s, maneges, detaillisten, fabrieken, kantoren en verenigingen. Daarentegen bieden wij onze diensten uiteraard aan alle organisaties aan met was- en stoombehoefte.

Restaurants

De Iron Man wasserij en stomerij is onder andere gespecialiseerd in het  verzorgen van bedrijfskleding, tafel- en keukenlinnen voor  restaurants. Door gebruik van hoogwaardige detergenten  maximaliseren wij het was resultaat en minimaliseren wij de slijtage  aan uw of onze kostbare linnen.  Door linnen bij ons te kopen of huren creëren we de look waar u  naar opzoek bent in uw restaurant. Er zijn tal van mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kantine was voor o.a. kantoren en verenigingen

Wij hebben diverse kantoren, kinderdagopvangen, zwembaden en  (sport)verenigingen in portfolio waarvoor wij de kantine was  verzorgen. Hierbij bieden wij des gewenst een totaalservice aan.  Dit betekent dat de bezorger uw was uit de wasmand haalt en de  gereinigde was weer terug plaatst in de linnenkast. Wij hebben een  vaste bezorger waardoor er geen onbekende in uw kantoor of  vereniging rondloopt. Neem contact met ons op voor een  vrijblijvende offerte.

Overalls

De Iron Man richt zich ook op het reinigen van overalls. Wanneer u  ervoor kiest hier gebruik van te maken zult u al snel merken dat uw  overalls langer kleur behouden, vlekken beter verwijderd worden en  er minder slijtage is aan uw kleding. Naast deze kwaliteitsvoordelen zijn er ook financiële voordelen te behalen door onze scherpe prijs.

Hotels, Wellness en Spa

De Iron Man wasserij en stomerij is gespecialiseerd in het verzorgen  van zowel bedlinnen als handdoeken. Wij staan voor constante  levering, kwaliteit, minimalisering van slijtage en een scherpe prijs.  Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Paardendekens wassen

De Iron Man is de perfecte partner voor het reinigen en wassen van  uw paardendekens en paardendekjes. Wij richten ons zowel op particulieren als op maneges.

Overhemdenservice

U heeft het eindelijk gevonden, de oplossing voor het constant terugkerende was- en strijkwerk van overhemden. Bij een lage afname rekenen wij slechts €1,66 per overhemd inclusief wassen en strijken. Mocht de afname groot zijn, dan krijgt u een offerte op  maat. In portfolio hebben wij diverse restaurants, food-detaillisten  en kledingzaken. Daarnaast bieden wij ook een ophaal- en  bezorgdienst aan voor nog meer service en gemak.

Overige bedrijven

Wij voorzien ieder bedrijf wanneer zij behoefte hebben aan wasserij- of stomerijdiensten. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.