Wij zijn verhuisd – T.B. Huurmanlaan 3, Bussum

Goed nieuws! We hebben een nieuwe locatie gevonden. Wij zitten nu op de T.B. Huurmanlaan 3, 1403 SL in Bussum. Op dit moment zijn bijna alle textielwaren opnieuw gereinigd, het kan dus helaas voorkomen dat uw textielwaar nog niet klaar staat. Wij vragen hiervoor uw begrip, zo werken wij 24/7 om alles weer op orde te krijgen.

Aangezien de winkel op T.B. Huurmanlaan 3 nog verbouwd moet worden, kan het zijn dat we beperkt open zijn.

 

28 april
Wellicht heeft u het al gehoord maar 28 april is er in de werkruimte een kleine brand uitgebroken. Het is op dit moment nog niet duidelijk hoe en waardoor de brand is ontstaan. Wij zijn flink geschrokken toen we het bericht kregen, maar gelukkig was de brandweer snel ter plaatse en is niemand gewond geraakt! Helaas zijn we wel genoodzaakt de winkel tijdelijk te sluiten.

Gelukkig zijn de meeste textielwaren onbeschadigd, maar voor de zekerheid wordt alles opnieuw gereinigd en verpakt in een andere wasserij en stomerij. We zorgen ervoor dat u spoedig uw textielwaren kunt ophalen.

We begrijpen dat u met vragen zit dus houd vooral deze pagina in de gaten. Hier proberen wij u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen.

We hopen aan het einde van de week weer open te kunnen, maar het kan ook zo nog maar een week langer duren.

Voor vragen kunt u altijd mailen naar: info@ironmanwasserijenstomerij.nl. Tevens proberen wij zo snel mogelijk weer telefonisch bereikbaar te zijn. Er is  op dit moment helaas geen stroom in het pand.

Wij hopen dat u ons steunt in deze moeilijke periode. Wij doen ons uiterste best uw textielwaren te retourneren en onze diensten zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken. We hopen dat u ons dan snel weer opzoekt.

Hopend op uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Iron Man

2018-07-18T13:14:24+00:00