Paardendeken(s) wassen Laren

De Iron Man voorziet Laren graag in het wassen en reinigen van paardendekens en paardendekjes in onze wasserij. Door gebruik te maken van de meest innovatieve machines en hoogwaardige wasmiddelen garanderen wij kwaliteit. Mocht uw paard allergisch zijn voor wasmiddelen, dan reinigen wij uw paardendeken kosteloos met neutraal wasmiddel.

Neem contact op

Prijzen voor het reinigen van paardendekens Laren

Paardendeken

19,99
  • Inclusief geurbehandeling
  • Inclusief impregneren
  • * Bezorgdienst mogelijk

Paardendekje

8,50
  • Inclusief geurbehandeling
  • Inclusief impregneren
  • * Bezorgdienst mogelijk

* Bij een grotere afname voor bijvoorbeeld de hele manege maken wij een offerte op maat. Neem contact op (035-7851899) voor de mogelijkheden.

Waarom moet ik mijn paardendekens laten wassen?

Het wassen van paardendekens heeft primair twee voordelen. Ten eerste gaat uw paardendeken aanzienlijk langer mee door deze frequent professioneel te laten reinigen. Zo veroorzaakt bijvoorbeeld de urine en plekken van uitwerpselen voor verharding van de paardendeken wat scheuren in de paardendeken kan veroorzaken.

Paardendekens wassen bevordert de levensduur!

Het tweede voordeel, en zeer waarschijnlijk de meest belangrijkste voordeel, is de gezondheid van uw paard. Wanneer een paardendeken namelijk niet frequent wordt gewassen zal de paardendeken verharden, wat de ademende werking van de deken teniet doet. Ook is een vuil paardendeken een paradijs voor bacteriën, schimmels, parasieten en luizen. Deze veroorzaken huidirritaties en infecties bij uw paard.

Paardendekens veroorzaken huidirritaties en infecties.

Neem contact op

Bezorgdienst Laren

Wij begrijpen dat u geen zin heeft om met uw vuile paardendeken(s) achterin uw nette auto naar ons toe te komen. Daarom bezorgen wij voor slechts €4,20 per bezorging.

Neem contact op voor de vele mogelijkheden!

Maak een bezorgafspraak

De Iron Man reinigt alle soorten textiel

Klik hier voor alle prijzen in Laren.

Neem contact op

Bel ons voor meer informatie
035-7851899

Download hier onze folder voor een overzicht van al onze diensten.