Iron Man stomerij Bussum

U kunt in onze stomerij voor Bussum terecht voor alle soorten textiel. Aan dit logo  kunt u zien of het artikel chemisch gereinigd (gestoomd) moet worden. Alle stomerij artikelen zijn inclusief vlekbehandeling.

Neem contact op

Bij onze stomerij voor Bussum bent u verzekerd van kwaliteit!

Kostuum

Chemische reiniging voor uw delicate textiel. Wanneer u uw textiel maandag, woensdag of vrijdag voor 18:00 uur brengt staat uw textiel twee dagen later na 12:00 uur gereinigd klaar.

Pantalon
Colbert
Kostuum (2-delig)
Gilet
Stropdas
Overhemd (incl. vlekbehandeling)
Overhemd (wassen en strijken) >5
Overhemd (wassen en strijken) <5
€ 8,99
€ 8,50
€ 17,50
€ 7,10
€ 6,50
€ 5,75
€ 2,65
€ 2,90

Jas | Mantel

Een volledige reiniging waarbij extra aandacht gaat naar de kraag en manchet. Wij reinigen alle soorten jassen en mantels. Ook leer en dons.

Windjack
Mantel | Jas | Ski-jack
Dure merkjassen (Woolrich / Canada Goose jas)
Sjaal
Waterafstotend (impregneren)
Leren | Suède | Bontjas v.a.
€ 10,95
€ 16,50
€ 26,50
€ 7,50
€ 2,00
€ 49,99

Overig kleding stomen

Uiteraard kunt u terecht bij de Iron Man voor het chemisch reinigen van al uw kleding.

Jurk | Japon
Rok
Gilet | Jumper
Trui | Vest
Blouse
T-shirt
€ 10,50
€ 7,99
€ 7,10
€ 7,10
€ 5,75
€ 5,50

Trouwjurk stomen Bussum

Uw meest waardevolle kledingstuk met de mooiste herinnering verdient de aandacht van uitsluitend specialisten. De Iron Man helpt u hier graag mee.

Trouwjurk v.a.                           €80,00

Detacheren (vlekken verwijderen) Bussum

Mocht u een hardnekkige vlek hebben op uw textiel, bezoek ons dan in onze stomerij voor Bussum. Wij hebben de kennis en middelen in huis om uw textiel te voorzien van de beste zorg. Wij beloven u dan ook alles eraan te doen om deze vlek te verwijderen. Echter kunt u ons helpen door aan te geven wat voor vlek het is. Ook raden wij u aan nooit de vlek zelf te behandelen. Een voorbeeld hiervan is een vlek met eiwitten. Wanneer u deze vlek tracht te verwijderen met warm water worden de eiwitten hard (denk maar aan het koken van een ei) en kan de vlek (bijna) nooit meer verwijderd worden. Mochten wij na de eerste behandeling u helaas moeten informeren dat ondanks onze inzet de vlek niet verwijderd is, dan bieden wij de mogelijkheid het nogmaals door ons te laten behandelen in onze stomerij. Wij gaan dan met agressievere middelen werken. Echter is dit op eigen risico

Neem contact op

Bel ons voor meer informatie
035-7851899

Download hier onze folder voor een overzicht van al onze diensten.

De Iron Man reinigt alle soorten textiel

De Iron Man Wasserij & Stomerij Bussum reinigt alle soorten kleding en linnen. Vraag naar de prijzen of bekijk de prijslijst hier. Niet alle producten staan op de prijslijst.

Bij onze stomerij voor Bussum bent u verzekerd van kwaliteit In onze stomerij wordt al uw textiel met de meest innovatieve apparatuur gereinigd. Zo hebben wij maar liefst drie verschillende reinigingsmachines met elk zijn eigen specialiteit. Dit geeft ons de mogelijkheid altijd het beste reinigingsproces te kiezen voor uw textiel. Hier onderscheiden wij ons mee van de concurrenten die meestal maar één soort reinigingsmachine hebben.

Klik hier voor de bezorgdienst voor Bussum

Maak een bezorgafspraak